Koncept som skapar nya möjligheter inom padel

Konceptet heter Instantpadel och är till dig som inte vill eller har möjlighet att bygga en permanent padelbana. Instantpadel är även till dig som önskar att ha möjligheten att montera upp och ned en bana säsongsvis.

Instantpadel är en världsunik mobil padelbana som monteras upp på mindre än 4 timmar. Den ger unika möjligheter till såväl lanseringar, företagsevent för kunder och partners, som för interna företagsarrangemang i friskvårds- och teambuildingsyfte.

Banan finns både som dubbelbana och singelbana – men tack vare banans unika konstruktion kan banans storlek dessutom justeras beroende på lokal/plats och syfte m.m.

 

Hyr – eller köp!

Instantpadel är det självklara alternativet för ”tillfällig” padel dvs. när man vill erbjuda padel på unika platser (inomhus som utomhus) och där möjligheterna är många allt beroende på syfte mål.

Att köpa en Instantpadel-bana har många fördelar. Du slipper större markarbeten och kan flytta banan efter behov. Instantpadel är även till för de som önskar att ha möjligheten till att montera upp och ned en bana säsongsvis såsom hotell & restaurangägare eller annan säsongsbetonad verksamhet.

 

Om Instantpadel

  • Tar mindre än 4 timmar att montera
  • Hyr per dag/vecka/månad/år
  • Fungerar såväl utomhus som inomhus
  • Flera storlekar – kan anpassas
  • UNE-certifierad (Spanish Association for Standardization)

 

Så går det till

Med hjälp av ett enkelt klicksystem samt stärkande stödben monteras banan upp på mindre än 4 timmar. Hela banans konstruktion, inklusive nät, levereras i 4 st vagnar för att enkelt kunna förflyttas till önskad plats. Totalt väger banan ca 2.7 ton och kan transporteras med lastbil. Paketeringen gör det enkelt att använda Instantpadel-banan för t.ex. roadshows och andra typer av temporära event.

Golvet kommer från världsledande VersaCourt. Det är ett multisportgolv som används inom bl.a. tennis, basket och innebandy. Golvet, som för en dubbelbana mäter 200 m², är ett portabelt plastgolv. Golvet är godkänt för internationella tävlingar av bland andra Internationella tennisförbundet.

 

_

Kontakta Trafik & Fritid för mer info!