Tennis

Vi säljer tennisprodukter som tennisnät, bänkar, domarstolar, linjer, bandelsnät, bakgrundsdukar, vindskyddsnät, stolpar, borstar m.m. Vi utför byggnation av nya tennisbanor och renovering av äldre banor. Vi är experter på tennis och spelunderlag – såväl grusbanor som hardcourtbanor med produkter såsom Plexipave, Båstadgruset och Conipur!

Tennis underlag

Plexipave-hardcourt – tennisunderlag för alla

Spelunderlaget som passar alla – inne som ute. Plexipave är världens ledande hardcourtunderlag för tennis och används med stor belåtenhet över hela världen! Genom att välja världens mest köpta hardcourtunderlag, Plexipave, får man garanterat ett lättskött spelunderlag som håller sig fräscht år efter år med minimalt underhåll.

Båstadgruset – klassiskt tennisgrus

Tysk tegelkross. Tennisgruset är fraktionerad tegelkross vilket medför en ljusare röd färg än det traditionella gruset. Samma typ av grus som används i Båstad.Finns i lösvikt, big bag säck och småsäck på pall.

Conipur – revolutionerande för tennis

Revolutionerande koncept för grusbanor med minimalt underhåll och perfekt spelyta! Beläggningen är godkänd av ITF och WTA Tour. Konceptet bygger på ett lager grovkornig rödgrus blandat med binder som läggs med asfaltläggare och ger en hård och vattengenomsläpplig yta som är helt plan. Linjerna fräses därefter ner i samma nivå och limmas fast. Till sist lägger man ett tunt lager finkornigt glidgrus som ger en perfekt bana!

Erik Andersson

VD, AO-ansvarig tennis & padel, säljare

Tel: 046-709287
Mobil: 0709-255780
E-post: erik@trafik-fritid.se

Klicka på bilden för att få upp ett kontaktformulär.