Tennis

Vi säljer tennisprodukter som tennisnät, bänkar, domarstolar, linjer, bandelsnät, bakgrundsdukar, vindskyddsnät, stolpar, borstar m.m. Vi utför byggnation av nya tennisbanor och renovering av äldre banor. Vi är experter på tennis och spelunderlag – såväl grusbanor som hardcourtbanor med produkter såsom Greenset, Båstadgruset och Conipur!

Tennis underlag

Greenset hardcourt – för världens bästa tennis

Nu säljer vi Greenset i Norden! Greenset erbjuder världens främsta hardcourtbanor. Flera hundra av världens främsta banor och turneringar (däribland ATP, WTA, ITF, Davis Cup och OS) har valt Greenset. Det har också några av världens mest prestigefulla akademier, förbund, klubbar, hotell och andra banägare gjort. Vad väljer du?

Båstadgruset – klassiskt tennisgrus

Tysk tegelkross. Tennisgruset är fraktionerad tegelkross vilket medför en ljusare röd färg än det traditionella gruset. Samma typ av grus som används i Båstad.Finns i lösvikt, big bag säck och småsäck på pall.

Conipur – revolutionerande för tennis

Revolutionerande koncept för grusbanor med minimalt underhåll och perfekt spelyta! Beläggningen är godkänd av ITF och WTA Tour. Konceptet bygger på ett lager grovkornig rödgrus blandat med binder som läggs med asfaltläggare och ger en hård och vattengenomsläpplig yta som är helt plan. Linjerna fräses därefter ner i samma nivå och limmas fast. Till sist lägger man ett tunt lager finkornigt glidgrus som ger en perfekt bana!

Erik Andersson

VD, AO-ansvarig tennis & padel, säljare

Tel: 046-709287
Mobil: 0709-255780
E-post: erik@trafik-fritid.se

Klicka på bilden för att få upp ett kontaktformulär.