Hybridgräs

– Det bästa av två världar

Hybridgräs kombinerar det bästa av två världar – konstgräsets marktäckande egenskaper i kombination med naturgräs. Det är i synnerhet användbart på naturgräsytor som utsätts för hårt slitage – exempelvis slänter – och skapar gröna, sköna ytor att njuta av året runt.

Trafik & Fritid erbjuder ett komplett utbud av marktäckande underlag för sport och lek. Sureplay är platsgjutet gummigranulat som både ger stötdämpning, är lätt att rengöra och som med sina fantastiska visuella egenskaper inbjuder både stora och små till lek och spel. Vi erbjuder även konstgräs för såväl idrottsplatser som för landscaping, samt hybridgräs som kombinerar de marktäckande egenskaperna hos konstgräs och som gynnar naturgräs – i synnerhet användbart på naturgräsytor som utsätts för hårt slitage, exempelvis slänter.

Andra vanliga användningsområden är på skolgårdar, i bostadsområden eller på allmänna ytor där det finns ett fotbollsmål. Ytan vid målet blir ofta utsatt för väldigt hårt slitage – och där är hybridgräs en lysande lösning på problemet. Du har säkert också sett slitage på spontant uppståndna gångar eller genvägar, eller vid lekplatsutrustning. Även här skapar hybridgräset en naturligt grön yta, trots hård belastning. Förutom att själv bistå med grönska underlättar hybridgräset naturgräsets tillväxt och överlevnad – och naturgräset håller fast hybridgräset. De samspelar och skapar sköna, gröna ytor tillsammans.

Hybridgräsets användningsområden är många och våra produkter från hybridgrästillverkaren Nordic Lawn löser de allra flesta av dem. Kontakta oss och beskriv dina problem, så tar vi fram förslag på lämpligt hybridgräs.

Har du behov av hybridgräs på en camping eller golfbana så hänvisar vi till vår samarbetspartner KSAB.

Anders Bohm

AO-ansvarig Entreprenad

Tel: 046-709 283
Mobil: 0709-255783
E-post: anders@trafik-fritid.se

Tobias Nilsson

Arbetsledare 

Mobil: 0709-131002

Niclas Svensson

Säljare, konst- och hybridgräs fotboll

Mobil: 0709-131 001
E-post: niclas@trafik-fritid.se

Klicka på bilden för att få upp ett kontaktformulär.