Trafik & Fritid blir delägare i Padel Courts Deluxe

Padeltotal som ägs av Trafik & Fritid är Nordens största leverantör av padelbanor. Nu går vi in som delägare hos bantillverkaren Padel Courts Deluxe (PCDLX).

Padel Courts Deluxe har varit leverantör till Padeltotal sedan 2012 och har tillsammans utvecklat padelbanor anpassade för nordiska förhållanden. Nästan 2000 banor har hittills levererats i Norden.

– Vi valde Padel Courts Deluxe som leverantör från början och har aldrig ångrat oss. Vi har haft ett fantastiskt samarbete sedan start, säger Erik Andersson, VD för Trafik & Fritid / Padeltotal.

Nu tar bolagen samarbetet till nästa nivå när vi blir delägare i Padel Courts Deluxe.

– Padeln är här för att stanna och vi ser hur den fortsätter öka internationellt. I och med detta partnerskap säkerställer vi vår expansion både inom och utom Norden, säger Erik Andersson.

Fabriken som ligger i Granja de Rocamora i östra Spanien, fyra mil från Alicante, består av en produktionsanläggning på 13000 kvadratmeter under tak. I samband med delägarskapet görs investeringar i utrustning vilken medger produktion av 2500 banor årligen – nästan sju om dagen.

– Vi har installerat nästan 2000 padelbanor i Norden och har samlat på oss en gedigen erfarenhet under resans gång. Med vår kunskap kring installationer och med banor av högsta klass från egen fabrik är vi väl utrustade att fortsätta resan internationellt, avslutar Erik Andersson.

 

_

 

Padeltotal: https://www.padeltotal.se

Padel Courts Deluxe: https://en.padelcourtsdeluxe.es