Nu är den här – framtidens linjeringsteknik!

Den 4 oktober visades Tiny Line Marker upp för första gången i Sverige, i Falkenberg. Produkten beskrivs som framtidens linjeringsteknik och Sverigepremiären lockade nyfikna från Malmö, Jönköping, Vellinge och Falkenberg.

Framtidens linjeringsmaskin fungerar som följer. Med hjälp av GPS-teknik laddas banan ner på en surfplatta. Därefter kan du som användare bestämma precis var du vill ha linjemålning utförd. Linjeringsmaskinen kan enkelt ställas in för att skapa skräddarsydda linjer för t.ex. 11-, 9-, 7-, 5- och 3-mannafotboll, rugbylinjer och amerikansk fotboll – men kan också ställas in för egna specialanpassade önskemål. Bara sätt igång Tiny när det passar dig, berätta för den vad du vill att den ska utföra – sen sköter roboten arbetet själv och ni får exakta linjer.

Tiny Line Maker är mycket effektiv, på 20 minuter har den linjerat en 11 – mannaplan. Eftersom Tiny Line Marker endast väger 30 kg så är den också lätt att flytta mellan olika planer och anläggningar.

Den nya linjeringstekniken har redan gjort succé i Danmark där ca 25 st redan är levererade. Totalt 80 st är levererade runtom i världen och nu lanseras Tiny Line Marker på den svenska marknaden. Är du nyfiken på att se hur den fungerar? Kontakta Trafik & Fritid!

 

FOTNOT. Även TF Atom, vår nya LWHP-maskin demonstrerades med framgång i samband med Sverigepremiären för Tiny Line Marker.

 

Bilder

 

Tiny Line Marker

Nymålat

Tiny Line Marker

Tiny Line Marker

Tiny Line Marker

Tiny Line Marker

TF Atom