Ny färg gör stor skillnad

Inbjudande spelmiljöer och bättre spelprestanda genom ommålning med specialfärg.

Konferensasnläggningen Hackholmssund ligger på en Mälarhalvö, naturligt inbäddad i vacker natur och bara 40 minuter från Arlanda flygplats och Stockholms innerstad. Idén bakom Hackholmssund bygger på behovet för ledande personer i näringslivet att mötas personligen på en plats där man ostört och utan avbrott kan träffas, diskutera, förhandla och fatta beslut.

På området finns en lång rad aktiviteter såsom gym, pool, kanot- och SUP-paddling, vattenskidåkning och minitennis. Innan sommaren fick Trafik & Fritid uppdraget att renovera just minitennisplanerna. Vi är mycket stolta över resultatet och är glada över att dela med oss av det.

Ommålningen av minitennisplanerna på Hackholmsund gjorde stor skillnad. Miljön blev visuellt mer inbjudande och spelytorna blev både säkrare och mer hållbara. Underlaget var nyrengjord asfalt. Ytorna målades med en speciell akrylatfärg med friktionsmedel. Det skapar en yta med optimalt grepp. Genom att använda en kombination av mörkblå färg med gula linjer skapade vi en häftig design som både underlättar spelet och ger ett professionellt och inbjudande intryck.

Har du också idrottsytor på hårt underlag, som du skulle vilja lyfta till nästa nivå? Välkommen att höra av dig till Trafik & Fritid.