Frödin är Trafik & Fritid i mellersta och norra Sverige

För nio år sedan kom Mårten Frödin i kontakt med Trafik & Fritid då han fått förfrågningar om att ordna fotbollsutrustning till den lokala föreningen. Idag har Frödin Natur & Fritid hand om samtliga kunder i Mellansverige och norra Sverige.

– När kunderna ringer oss eller vi ringer dem, så presenterar vi oss som Trafik & Fritid Norr. Så tätt är vårt samarbete idag.

 

”Har du färg till linjering av fotbollsplaner?”

Det började med att den lokala fotbollsklubben bad om hjälp med linjemålning. Mårten Frödin, som vid tidpunkten jobbade med färg, fixade linjefärgen. Därefter ramlade det även in förfrågningar gällande nät, mål och andra tillbehör varpå Mårten kom i kontakt med Trafik & Fritid. Ett samarbete inleddes – som sedan den dagen ständigt ökat. Idag har Frödin Natur & Fritid hand om kunder till Trafik & Fritid i Västergötland, Östergötland, norra Värmland och hela vägen upp till Kiruna.

– Trafik & Fritid är kärnan i vår verksamhet. Utifrån kundens behov adderar vi samarbetspartners för att vara en komplett leverantör till våra kunder. De ska inte behöva vända sig till någon annan vad gäller deras idrottsverksamhet, vi ska kunna tillfredsställa deras behov såväl gällande material som entreprenad, utbildning, konsultation. Det är enormt värdefullt för kunden att bara ha en leverantör och på samma gång få ännu bättre service och kvalitet, säger Mårten Frödin.

 

Viktigt med bra service

En styrka hos Frödin Natur & Fritid är att de finns geografiskt nära kunderna och därmed kan hålla hög service genom att frekvent vara ute och besöka dem.

– Vi har ökat vår omsättning med 200% och har planer på att nyanställa en person som ska vara ute och stötta upp ännu mer med teknisk service och försäljning. Servicen är viktig! Vi gör inte affärer och vänder ryggen till – vilket kan vara vanligt i de här tiderna när många affärer görs upp via mail, internet eller telefon. Vi finns alltid där för våra kunder och kommer ut till dem när de behöver oss. Vi började i liten skala för nio år sedan men sen tre år tillbaka är det 100% och vår livnäring. berättar Ann Frödin.

 

Kvalitet, miljö & långsiktighet

Än så länge har Frödin en relativt liten marknadsandel i sin hemmaregion. Det vill man ändra på – och gör det med varumärkesbyggande insatser inte minst i form av goda referenser. I en av upphandlingar prispressad bransch är det ofta miljö, kvalitet och långsiktighet som tar stryk. Men inte hos Frödins.

– Våra samarbetspartners är otroligt viktiga för oss då vi har valt dessa utifrån just kvalitet, miljö och långsiktighet – samt att de inte är representerade i vårt geografiska område. Vi ska vara ett komplement till våra samarbetspartners där de själva inte har någon marknadsandel, vilket är själva grundfilosofin, förklarar Mårten och fortsätter:

– Därför jobbar vi med Trafik & Fritid – de är top of the line!

 

Kontakta Frödin Natur & Fritid

Mårten Frödin

Tel: 0730 – 73 77 82

E- post: info@naturofritid.se

 

Frödin Natur & Fritid

Allt för idrott, grönyta och lite till. Vi hjälper dig med material, service, konsultation, entrepenad och är en komplett leverantör till flertalet sporter. Vi samarbetar bl.a. med Skånefrö AB, Trafik & Fritid, Golf & Trädgård och Technord.

https://www.naturofritid.se/