TRAFIK & FRITID

TRAFIK & FRITID

BÄST PÅ PLAN

JUST NU

Leasa din robot hos oss

Månadskostnad för leasing är ca 3500kr + moms, vid insättning av minst 20%. Högre betalning ger lägre månadskostnad. Leasingperiod 60 månader.

Garantier & support
Priserna inkluderar support och garanti för elektronikbox samt programvaran i 5 år. 1 års RTK avgift samt uppstart/utbildning ingår också.

FOTBOLL

I nära samarbete med klubbar sedan 1980

Här hittar du ett brett och komplett sortiment av material för fotboll. Fotbollsmål, avbytarbås, linjeringsmaskiner, linjeringsfärg, skyddsnät, resultattavlor, stolpar, hörnflaggor – och mycket mer.

TENNIS

Experter på tennisunderlag och tillbehör

Din partner vid byggnation av nya tennisbanor och renovering av äldre banor. Vi är experter på tennis, tennistillbehör och spelunderlag – såväl grusbanor som hardcourtbanor med produkter såsom Greenset, Båstadgruset och Conipur.

LANDSCAPING

Proffs på konstgräs för landscaping

Vi är experter på konstgräs för landscaping och kan om du vill ta fram såväl rätt konstgräs och rätt stötdämpning för dina behov. Vi hjälper dig att få önskad funktion på rätt plats genom att optimera ytornas utformning.

LEK & SPEL

Inspirerande ytor för lek & spel

Sureplay är platsgjutet gummigranulat som ger stötdämpning och som med sina fantastiska visuella egenskaper inbjuder både stora och små till lek och spel. Playrite är uv-behandlade nålfiltsmattor avsedda för utomhusbruk.

AKTUELLT

”Det sparar oss oerhört mycket tid”

Furulunds IK leasar två robotgräsklippare och en linjeringsrobot från Trafik & Fritid. En tydlig kostnadsbild, ökad kvalitet och enorma tidsbesparingar är tre fördelar klubben vunnit med detta.

Klicka på bilden för att få upp ett kontaktformulär.

Konstgräs utan granulat

Ställ högre krav – välj Tarkett FieldTurf

Upplev det miljövänliga konstgräset från en av värdens största konstgrästillverkare, med högsta kvalitet på material och UV- skydd i mattorna. Tarkett Sports FieldTurf ligger i förarsätet när det gäller att utveckla konstgrässystem. PureField Ultra HD innebär en ny standard för fotbollsplaner utan infill, alltså granulat, vilket är glädjande för såväl spelarna som för miljön.

Ställ högre krav
PureField är det bästa valet när man vill ha ett system för breddfotboll med mycket bra spelegenskaper och minimal klimatpåverkan. Ställ högre krav på det nya konstgräset – se till att det är Tarkett Sports FieldTurf.

Perfekta spelegenskaper

PureField Ultra HD är ett konstgräs som levererar de perfekta spelegenskaperna för spelarna, samtidigt som det uppfyller alla förutsättningar och egenskaper som krävs av en högkvalitativ fotbollsplan. Mattan har minimal skin friction jämfört med andra liknande system. Grönt – och skönt!

Hållbart – inget gummigranulat

Med PureField Ultra HD uppnås en naturlig spelyta och mattan består av högkvalitativa UV-skyddade strån som skapar en hållbar yta. Det är enkelt och billigt att installera och det behövs heller ingen påfyllning av gummigranulat.

Referenser PureField Ultra HD
Ajax (Holland), Värmdö (Stockholm), Råde (Norge), Flatås Trondheim (Norge), Fredrikstad (Norge). Se fler referenser!